ONDERWIJSTEAM

Maak kennis en vraag een gesprek aan met onze leerkrachten

1

Toewijding

2

Ontwikkeling

3

Evaluatie

Marleen Vandewiele

Docent Groep 1 en 2

Ik ben Marleen en ik ben geboren in 1969. In 1991 ben ik in Barcelona komen wonen, dus dat is al een tijdje geleden. Ik werk sinds 2002 op de Oranje-dijkschool in de kleuterklassen. Mijn beide kinderen hebben ook les gevolgd op de Nederlandse school en hebben er hun diploma behaald.

Anne Marie Raes

Remedial Teacher

Mijn naam is Anne Marie Raes-Somers, remedial teacher.
Via onze kleinzoon ben ik in contact gekomen met de Nederlandse school in Barcelona. Vanuit mijn expertise als remedial teacher kan ik, in samenwerking met school, de kinderen waarbij het leren van de Nederlandse taal niet vanzelf gaat, ondersteunen en begeleiden.

Milouke Freens

Docent groep 4 BCG en 6-7 SC

Ik ben Milouke en ik woon sinds 2013 in Barcelona. Voordat ik naar Barcelona verhuisde werkte ik ook in Nederland als leerkracht in het basisonderwijs.

ONZE SCHOOL

Welkom op de website van de Oranje-dijkschool

Onze school verzorgt Nederlands taal- en cultuuronderwijs aan kinderen tussen de 4 en 18 jaar van Nederlandse en/of Belgische ouders die woonachtig zijn in Barcelona en omgeving. De kinderen op onze school spreken Nederlands als eerste of tweede taal. De Oranje-dijkschool staat onder toezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie en wordt geaccrediteerd door de stichting Nederlands Onderwijs Buitenland (NOB).

              

ONZE FOTOGALERIJ

CONTACT