Bestuur

Schoolleider en bestuursleden

1

Schoolleider

Marijn van Kalken

2

Voorzitter (interim)

Robbert Idema

3

Bestuursleden

Secretaris: Anneloes Raes
Penningmeester: Marjolein Bloemhof
Bestuurslid Gavà: Roeland Boer
Bestuurslid Gavà: Koert Grever
Bestuurslid Sant Cugat: Pauline de Rooij

Marjolein Bloemhof

Penningmeester

Ik woon sinds 2007 met veel plezier in Sant Cugat. Ik werk part-time op een Spaans boekhoud en belastingkantoor (¨gestoria¨) en ben sinds 2018 penningmeester van het bestuur. Ik vind het leuk om me bezig te houden met de ontwikkelingen op school en het continue verbeteren van de school voor kinderen, leraren en ouders.

Ingrid Moll

Bestuurslid Sant Cugat

In september 2016 zijn wij als gezin de uitdaging aangegaan om naar Spanje te verhuizen. Ik ben heel enthousiast over de Spaanse taal en cultuur en tegelijkertijd blijft, om vele redenen, de Nederlandse taal en cultuur belangrijk. Mijn kinderen gaan met veel plezier naar de Nederlandse les in Sant Cugat.

Met een team op een creatieve manier continu ontwikkelen en verbeteren heeft mij altijd energie gegeven. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik in juni 2017 de kans kreeg om bestuurslid te worden. Met mijn achtergrond in verandermanagement en motiveren & ontwikkelen van mensen hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan een continu ontwikkeling van de Oranjedijkschool.

Pauline de Rooij

Bestuurslid Sant Cugat

Ik woon sinds 2008 in Spanje. Van 2015 tot sept. 2018 was ik secretaris van het bestuur; nu ben ik bestuurslid vanuit Sant Cugat. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school en mee te werken aan de toekomst ervan, rekening houdende met de veranderingen in de onderwijswereld die van invloed zijn op Nederlandse scholen in het buitenland.

Roeland Boer

Bestuurslid Gavà

Als Nederlandse ouder van gemengd Spaans-Nederlandse kinderen vind ik het belangrijk om de culturele basis van mijn kinderen zoveel mogelijk te verbreden. Als bestuurslid draag ik mijn steentje bij om dit mogelijk te maken.

Marco Van Ravenhorst

Voorzitter

Na één jaar Madrid heb ik sinds 1999 mijn plek in Barcelona gevonden. Sinds 2014 ben ik lid van het bestuur en vooral achter de schermen bezig met het reilen en zeilen van de school.

Marijn van Kalken

Directrice

ONZE SCHOOL

Welkom op de website van de Oranje-dijkschool

Onze school verzorgt Nederlands taal- en cultuuronderwijs aan kinderen tussen de 4 en 18 jaar van Nederlandse en/of Belgische ouders die woonachtig zijn in Barcelona en omgeving. De kinderen op onze school spreken Nederlands als eerste of tweede taal. De Oranje-dijkschool staat onder toezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie en wordt geaccrediteerd door de stichting Nederlands Onderwijs Buitenland (NOB).

              

ONZE FOTOGALERIJ

CONTACT