Bestuur

Directie en bestuursleden

1

Directie

Marijn van Kalken

2

Voorzitter

Marco van Ravenhorst

3

Bestuursleden

Secretaris: Pauline de Rooij
Penningmeester: Ed van der Ent
Bestuurslid Gavà: Roeland Boer
Bestuurslid Gavà: Wim Van Den Nest
Bestuurslid Sant Cugat: Ingrid Moll

Roeland Boer

Bestuurslid Gavà

Als Nederlandse ouder van gemengd Spaans-Nederlandse kinderen vind ik het belangrijk om de culturele basis van mijn kinderen zoveel mogelijk te verbreden. Als bestuurslid draag ik mijn steentje bij om dit mogelijk te maken.

Marjolein Bloemhof

Bestuurslid

Pauline de Rooij

Secretaris

Ik woon sinds 2008 in Spanje en ik ben sinds 2015 secretaris van het bestuur. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de school en mee te denken over de toekomst ervan in het licht van veranderingen in de onderwijswereld en in het bijzonder voor Nederlandse scholen in het buitenland.

Wim Van Den Nest

Bestuurslid Gavà

Ik ben Wim en woon al bijna 20 jaar in Barcelona en omstreken.
Bij het bestuur help ik mee met het opzetten en onderhoud van de website en het Leerling Volg Systeem (LVS)

Ingrid Moll

Bestuurslid Sant Cugat

In september 2016 zijn wij als gezin de uitdaging aangegaan om naar Spanje te verhuizen. Ik ben heel enthousiast over de Spaanse taal en cultuur en tegelijkertijd blijft, om vele redenen, de Nederlandse taal en cultuur belangrijk. Mijn kinderen gaan met veel plezier naar de Nederlandse les in Sant Cugat.

Met een team op een creatieve manier continu ontwikkelen en verbeteren heeft mij altijd energie gegeven. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik in juni 2017 de kans kreeg om bestuurslid te worden. Met mijn achtergrond in verandermanagement en motiveren & ontwikkelen van mensen hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan een continu ontwikkeling van de Oranjedijkschool.

Ed van der Ent

Penningmeester

Marco Van Ravenhorst

Voorzitter

Na één jaar Madrid heb ik sinds 1999 mijn plek in Barcelona gevonden. Sinds 2014 ben ik lid van het bestuur en vooral achter de schermen bezig met het reilen en zeilen van de school.

Marijn van Kalken

Directrice

ONZE SCHOOL

Welkom op de website van de Oranje-dijkschool

Onze school verzorgt Nederlands taal- en cultuuronderwijs aan kinderen tussen de 4 en 18 jaar van Nederlandse en/of Belgische ouders die woonachtig zijn in Barcelona en omgeving. De kinderen op onze school spreken Nederlands als eerste of tweede taal. De Oranje-dijkschool staat onder toezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie en wordt geaccrediteerd door de stichting Nederlands Onderwijs Buitenland (NOB).

              

ONZE FOTOGALERIJ

CONTACT