Oudercommissies

De Oranje-dijkschool heeft twee oudercommissies, één voor de locatie in Gavà en één voor de locatie in Sant Cugat. De oudercommissies verzorgen ieder jaar de vieringen van het Sinterklaasfeest, het paasfeest en de jaarafsluiting. In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Barcelona wordt er ook ieder jaar een Koningsdag georganiseerd met echt Hollandse spelletjes en een vrijmarkt voor de kinderen. Daarnaast kunnen ouders bij de oudercommissie terecht voor het inbrengen van ideeën en voor het organiseren van activiteiten (bijvoorbeeld een speelmiddag).

De oudercommissie van Gavà heeft aangegeven om er dit jaar mee te stoppen en men is dan ook op zoek naar vrijwilligers ten einde een nieuwe commissie te vormen. De oudercommissie van Gavà is te bereiken via: oudercommissie.castelldefels@oranjedijkschool.com.

De oudercommissie van Sant Cugat is tevens op zoek naar leden en is te bereiken via: oudercommissie.santcugat@oranjedijkschool.com.

Interesse om deel uit te maken van een van beide oudercommissies? Neem contact op of laat een berichtje achter op bovenstaande adressen.

ONZE FOTOGALERIJ

Meest recente fotos van onze school

 

ONZE SCHOOL

Welkom op de website van de Oranje-dijkschool

Onze school verzorgt Nederlands taal- en cultuuronderwijs aan kinderen tussen de 4 en 18 jaar van Nederlandse en/of Belgische ouders die woonachtig zijn in Barcelona en omgeving. De kinderen op onze school spreken Nederlands als eerste of tweede taal. De Oranje-dijkschool staat onder toezicht van de Nederlandse Onderwijsinspectie en wordt geaccrediteerd door de stichting Nederlands Onderwijs Buitenland (NOB).

              

ONZE FOTOGALERIJ

CONTACT